#

Hoe maak je fruitsalade

Hoe maak je fruitsalade

Fruitsalade bestaat al vele decennia, maar was alleen populair in kleine restaurants waar de chef-kok echt ervaring had met koken en het maken van smakelijke maaltijden. Nu heeft fruitsalade een nieuw leven gekregen, omdat het populair wordt in chique restaurants en cafés, maar ook thuis. Terwijl de populariteit is gestegen, is fruitsalade niet altijd gemakkelijk te maken omdat het een verscheidenheid aan fruit nodig heeft met een juiste balans van smaak. Ook moet het juiste soort fruit worden gebruikt en er zijn veel verschillende soorten fruit die men kan gebruiken.

fruitsalade

Fruitsalades zijn overal te vinden, van je plaatselijke delicatessenwinkel tot een trendy lunchcounter in een hippe nachtclub. Ze zijn zelfs zo populair dat mensen er soms voor kiezen ze mee te nemen bij de lunch in plaats van gewone sandwiches. Als je ooit de pech hebt gehad dat je de verkeerde fruitsalade in je mond kreeg, dan weet je hoe irritant ze kunnen zijn. Vruchten die in sandwiches thuishoren, zoals druiven, zijn te bitter en moeten worden vermeden als de pest, terwijl de vruchten die in je opkomen als je aan mangos denkt, te zoet zijn en beter in hun plaats kunnen worden gebruikt.

Het recept voor fruitsalade dat we je vandaag gaan laten zien, is er een dat veel mensen hebben geprobeerd, maar het blijft een van de populairste vanwege zijn uniciteit. Dit specifieke recept bestaat meestal uit aardbeien, bananen en ananas met een vleugje citroensap. De manier om deze salade te maken is te beginnen met bananen en aardbeien en deze in een kom te doen, gevolgd door de rest van de ingrediënten. Men moet watermeloenrasp toevoegen aan het mengsel na de andere ingrediënten, en meng ze grondig tot het mengsel glad en romig wordt.