#

Hoe gebruik je Photoshop om een verbluffende Photoshop-mockup te maken

Hoe gebruik je Photoshop om een verbluffende Photoshop-mockup te maken

photoshop-mockup

Er zijn al duizenden sites die gratis Photoshop-mockups aanbieden, maar zelf een mockup maken is helemaal niet zo moeilijk. Zelfs als je een complete beginner bent, kun je in een mum van tijd een website online maken met een beetje hulp van Photoshop. De handleiding in dit artikel zal je helpen deze krachtige vaardigheid onder de knie te krijgen, zodat je elke foto snel en gemakkelijk kunt omzetten in een prachtig uitziend PSD sjabloon. Als je een website nodig hebt om een portfolio samen te stellen, een educatieve website, of als je gewoon wilt leren hoe je online een website maakt, dan is deze handleiding iets voor jou. Met een paar muisklikken tover je een lelijke foto in een handomdraai om in een website waar je trots op kunt zijn.

Als je nog nooit een Photoshop-opleiding hebt gevolgd of gewoon niet weet waar je moet beginnen als het gaat om het bouwen van websites, moet je overwegen gebruik te maken van de diensten van een websitebouwer om je te helpen. Deze diensten zijn online beschikbaar, dus het vinden van een moet geen enkel probleem zijn. Wat je zult krijgen zijn honderden verschillende Photoshop stijlen die je kunt gebruiken in elke pagina die je wilt. Bijvoorbeeld, in plaats van het samenstellen van een eenvoudige t-shirt mockup met slechts een paar verschillende kleuren, kunt u uw werk opslaan als een PSD-formaat bestand met behulp van een slimme object techniek. Met slimme objecten kun je complexe vormen maken van eenvoudige stukjes inhoud. Bovendien kun je met de software elk gewenst type afbeeldingsformaat gebruiken, waaronder JPEG en PNG.

Het volgende voorbeeld laat zien hoe je Photoshop-mockups volledig in lagen kunt gebruiken, zodat je met één ontwerp een hele website kunt maken. Je begint met het opslaan van de Photoshop-mockup die je wilt gebruiken als een PSD-bestand met de optie "Opgeslagen als". Open daarna de Photoshop software en selecteer "Lagen". Klik vervolgens op een lege laag totdat je op de gewenste plaats komt waar je nieuwe inhoud wilt toevoegen. Selecteer "Nieuw" en zoek de stijlen die je wilt toevoegen aan de pagina met behulp van het drop down menu en sla vervolgens je nieuwe ontwerp op als Style.